Nejnovější recenze ze sekce GPS navigace a příslušenství
- Všestranné
doživotně bezplatný provoz
- Dobrý výrobek
Přesně splňuje co je třeba
- Jednotlivé mapy, i když tu co smažete, najednou můžete potřebovat
- Velký displej, i když více informací na něm není
- 5G WiFi, i když extra rychlá není
- Pouzdro zdarma u této verze Plus
- Konkurence umí nahlédnout do mapy reálné přes letecké či satelitní snímky
- Neukazuje nadmořskou výšku - trošku složitě se to dalo přidat i do první generace
- Neumí ztlumit jas za tmy - třeba v tunelu je to nepříjemné. Umělá to již první generace
- Vyblité barvy mapy - první generace měla různé barvy různých kategorií silnic a také dle barvy se dala rozpoznat zpoplatněna silnice. Teď už je vše skoro stejně.
- Pomalý systém
- Nutnost platit každoroční poplatky za fungování
- Neustálé výpadky serveru
- Nutnost mít poblíž telefon s daty a bluetooth tetheringem
- Nemožnost importu vlastních POI
- Nedoladěný systém, občas špatně ukazuje, atd.
- V mapách je spousta nesmyslů, díky kterým je špatná navigace
- Nemožnost opravy nesmyslů v mapách
- Oproti starší verzi horší itinerář
- Nesmyslné údaje u prodejce
- Nelze nastavit preference jako u jiných navigací
- Má nekompatibilní držák
Měla být lepší a rychlejší. Ve skutečnosti je nový systém se spoustou chyb, občas špatně zobrazuje, atd. V první generaci jsem si tvořil vlastní body zájmu, sdílel s komunitou, uploadoval další. Teď už lze provozovat jen oblíbené a při uploadu jiných POI se jich většina ztratí. Výrobce nereaguje, občas slíbí napraví v dalším vydání fw, ale spíš na všechno kašle. Jindy doporučí poslat navigaci do opravy, jenže v Rumunsku jen odstraní drahou ochrannou displeje a uvede zařízení do továrního nastavení.
Má jiný držák, než ostatní typy, které jsou přitom kompatibilní i s některými modely předchozí generace. Který blázen vymyslel, že musí zvětšit držák o milimetr? Já vím, navigace je to ohromná, ale co si pomůžou tak nepatrnou změnou? Akorát naštvou člověka, co to používá ve více autech.
5G WiFi se zdá být jako velké vylepšení, ale rychlost je zlomkem možného a aktualizace trvá i několik hodin. Přes USB kabel tam lze nacpat aktualizace rychleji.
Ve staré navigaci se daly opravit nesmysly v mapách a ty pak sdílet s ostatními. Dnes v online době nejsou tyto samozřejmosti vůbec možné!
První verze navigace měla logický itinerář, který šlo i uložit pro příště. Teď se musí přímo zvolit body na mapě a nelze rozlišit mezi cíli a průjezdnými body. Jsou to 2 kroky zpět minimálně.
U předchozích generací TomTom jsem nemusel platit žádné každoroční poplatky za fungování navigace, i když taky skončila podpora a plně funkční navigace s nově koupenou baterkou byla oficiálně nefunkční.
Oproti předchozí generaci vybírá trošku horší cestu. Nějak se změnil navigační algoritmus. Velmi často preferuje nějaké zkratky přes něčí soukromý pozemek, fabriku, polní cestu, atd.
Přes tu spoustu věcí, které TomTomu vytýkám a ke kterému se výrobce staví zády, tuto navigaci musím doporučit. Už proto, že ostatní mapové podklady většinou nakupují od TomTomu a tak nemohou mít lepší podmínky. I když s nimi podstatně lépe zacházejí. Komunita TomTom je velmi rozsáhlá a tak třeba upozornění na radary bude rozhodujícím faktorem. Proč ale chce za to TomTom tolik zaplatit? Vždyť my jsme tvůrci, kteří společně tuto databázi tvoříme!
- Super pomôcka
- Rýchla montáž, bez bublín, dobrá kvalita
Dobrá cena
Zatím jen polovina bodů, protože je to povinné pole. Ještě je brzy na hodnocení. Mám před sebou delší motovýpravu, po ní budu schopen hodnotit.
- Moc velký,nehodí se na hlídání kola.
Reakce obchodu Mala GPS
děkujeme za recenzi i zpětnou vazbu na Malu. Velice nás mrzí, že tracker nesplnil vaše očekávání.
Náš GPS tracker je "univerzálnější" konstrukce, aby se hodil pro více druhů využití. Na e-shopu prezentujeme způsoby uchycení na kolo, včetně rozměrů trackeru. Je tedy možné tracker umístit pod většinu sedel nebo také schovat do brašny na kolo, kde velikost trackeru nehraje příliš zásadní roli.
Jestli vám můžeme nějak pomoci v používání nebo v umístění trackeru, neváhejte se obrátit na naši zákaznickou podporu. :)
Přejeme hezký den
Tým Mala GPS
Jsem velice spokojená
- výborná věc
Uz mame 3 a zatim naprosto spokojenost, funguje bez problemu.
Jsem velice spokojená
redukce sedí přesně, použil jsem na smartbox taky od mio, protože mám kameru, co už má usb C konektor. Funguje jak jsem očekával.
Reakce značky MIO
Dobrý den, děkujeme za zpětnou vazbu,
budete-li mít na začátku i v průběhu používání jakýkoliv dotaz, položte jej prosím zde v Heuréka Poradně, případně se můžete rovnou obrátit na naši zákaznickou péči na FACEBOOK stránkách Mio Česká republika a Slovensko, stačí nám napsat přímo do zprávy a příp. vložit fotky, screeny i videa.
Děkujeme, tým Mio
spousta drátů a nakonec to funguje a je to lepší než přibalená nabíječka. Ta ochrana autobaterie je taky fajn.
Reakce značky MIO
Dobrý den, děkujeme za zpětnou vazbu,
Děkujeme, tým Mio
- Konečně držák, který funguje
- Robustní kovová konstrukce
- Opravdu drží
- Spousta náhradní ch dílů a možností uchycení
- Antivibrační systém (nevyřeší vše, ale rozhodně pomůže)
Opravku kvalitní a robustní držák. Veškeré spoje (kloub) jsou pogumované, takže po dotažení opravdu drží, ne jako u podobných plastových výrobků. Stejně tak úchyty mobilu jsou pogumované, takže be nemělo dojít k poškození mobilu. Nicméně nevýhodou může být, že šířka uchycení se na držáku provádí manálně - šroubky . Pokud někdo používá více zařízení s jinou šířkou, může to být problém. Dalším neduhem (ale to není chyba držáku, je to dáno konstrukcí mobilů) je kontakt se zadní částí držáku - vystupující foťáky se prostě dotýkají a může dojít k jejich poškození. Vyřešeno nalepením pružné (cca 3mm silné) podložky do držáku tak, aby nedošlo ke kontaktu čoček s držákem. Je to top držák, používal jsem mnohem dražší a "značkovější" držáky, ale tento opravdu funguje.
- Nový systém jednotlivých map
- Neustálé výpadky serveru
- Nutnost mít poblíž telefon s daty a bluetooth tetheringem
- Nemožnost importu vlastních POI
- Nedoladěný systém, občas špatně ukazuje, atd.
- Nemožnost opravy nesmyslů v mapách
- Oproti starší verzi horší itinerář
Víčko moc dlouho nevydrželo. Proto jsem si objednal hned dvě.
Nemohu zatím ohodnotit
Zobrazuji 161 - 180 ze 500 recenzí « Předchozí 1...7 8 [ 9 ] 10 11...25 Další »