Nejnovější recenze ze sekce GPS navigace a příslušenství
použitelné v různých nádobách
oproti sáčkům snadnější uzpůsobení velikosti
Chytřejší nabíječka, hodně pomohla, v autě v interiéru je jí víc potřeba než tu obyčejnou. Odpovídá popisu
Dobrý den, děkujeme za zpětnou vazbu,
budete-li mít na začátku i v průběhu používání jakýkoliv dotaz, položte jej prosím zde v Heuréka Poradně, případně se můžete rovnou obrátit na naši zákaznickou péči na FACEBOOK stránkách Mio Česká republika a Slovensko, stačí nám napsat přímo do zprávy a příp. vložit fotky, screeny i videa.
Zuzka
Přidáno: 17. května 2024
originální náhradní nabíječka. máme ji už zabudovanou v druhém autě a jen přenášíme kameru
Děkujeme, tým Mio
nabíjí kameru mio přední a zadní, umí je odpojit, aby to nevybilo baterku auta. Nepotřebuje zásuvku zapalovače, je přímo od baterie nějak. Levná a funkční.
Děkujeme, tým Mio
Instalováno do nového auta co nemá zásuvku zapalovače, a funguje a kabely nejsou vidět. Chytřejší než normální nabíječka na mio kamery
Fanda
Přidáno: 17. května 2024
- mini usb , do kamery mio
- asi 3,5 metru
přímo do zapalovače, převádí 12 V na 5 V s 2 ampérama, konektor má mini usb přímo do kamery. Kabel dost dlouhej.
Original mio
Děkujeme, tým Mio
má to víc funkcí, ale nabíjí to autokameru rovnou z pojistek, má to navíc ochranu atd. Ale pro ty, co nemají zásuvku zapalovače v novym autě, tak asi nejlepší řešení.
Děkujeme, tým Mio
strašná grafika, malá citlivost displeje, nepoužívá se příjemně
OK
Zkusila jsem si trysky objednat hned, co jsem tento doplněk k zubní sprše objevila. Výborně se nasazuje a používá. Dostanu se tryskou dobře i pod můstek a lépe se zuby vyčistí. Je to příjemné čištění a dobrý pocit vyčištěných zubů je k nezaplacení. Jsem velmi spokojená
- snadná manipulace
- dobře se nasadí
- skvělé čištění zubů
Jsem velmi spokojená. Pocit dobře vyčištěných zubů je k nezaplacení. štětičky i více působí na zubní plak, vše dobře odstraní. Je to příjemné každodenní čištění a pocit zdravých zubů navíc.
Zdeněk
Přidáno: 15. května 2024
- dlouhý kabel
- mini usb do kamery
náhradní nabíječka pro kameru Mio, stejná jako byla v krabici. Funguje jak má, hlavně teda kamera.
Děkujeme, tým Mio
- aktivoval mi parkovací režim na sledování pohybu okolo auta
funguje podle představ, instalace zapůl hodinky.
Děkujeme, tým Mio
Velmi povedená navigace.Za mne spokojenost.Varianta prémium, jelikož využiju i v autě.
- funguje na všechny mio kamery s parking režimem
- docela v pohodě instalace
Funguje podle představ. Postačily mi videonávody na youtube mio
- Absolutně nic
- Vše
Měl jsem dvě zařízení, je to absolutně amatérský výrobek, který
funguje či spíše funguje, když se mu náhodou chce. Hlavně to
nekupujte, stačí, že jsem se napálil já. Už jsem to rozšlapal a hodil do popelnice. A těch cca 13 tisíc už jsem oželel.
Vůbec nejde nasadit (Renault Clio V)
Ještě zkouším, zatím jsem spokojen.
Reakce obchodu Mala GPS
děkujeme za plný počet hvězd! Pevně věříme, že budete s našim trackerm spokojen i nadále. :)
Přejeme hezký den
Tým Mala GPS
Zobrazuji 201 - 220 ze 500 recenzí « Předchozí 1...9 10 [ 11 ] 12 13...25 Další »